Lamsrack BBQ
Staat het bereiden van een lamsrack BBQ binnenkort bij jou op de planning? Dan kunnen wij je vertellen dat je hier bij de webwinkel van LeJean VleesAtelier aan het juiste adres bent. Wij bieden namelijk hoogwaardige lamsracks aan die boordevol smaak zitten. Lamsracks beschikken uiteraard over een prachtige uitstraling en dit is dan ook precies de reden dat je regelmatig ziet dat dit vlees geserveerd wordt tijdens de feestdagen. Ook wanneer er echter geen sprake is van een feestdag is het iedere keer opnieuw een genot om dit vlees te bereiden. Wij kunnen je dan ook verzekeren dat je jezelf en je gasten een groot plezier doet wanneer je ervoor kiest om aan de slag te gaan met de bereiding van een lamsrack BBQ.
De herkomst van onze lamsrack BBQ
Indien je al bekend bent met de vleesproducten van LeJean zal je weten dat wij enkel en alleen lamsvlees van de hoogst mogelijke kwaliteit in ons assortiment opnemen. Dit is dan ook zeker het geval met de lamsracks uit ons assortiment. Zo bieden we enerzijds ribbeentjes aan die afkomstig zijn van lammeren die leven in Australië. Hier leven de dieren op de uitgestrekte weilanden die het land rijk is en consumeren ze uitsluitend natuurlijk voedsel. Je bent dan ook altijd verzekerd van een smaakvol en puur stuk natuurvlees. Hiernaast heb je tevens de keuze voor een lamsrack BBQ uit Nieuw-Zeeland en ook van dit vlees mag je een uitstekende kwaliteit en smaak verwachten. Natuurlijk ervaar je de kwaliteit en smaak pas zelf op het moment dat je het vlees daadwerkelijk hebt bereid en gaat consumeren.
Wat is een lamsrack?
Nu dat je meer weet over de herkomst van onze lamsrack BBQ is het tijd om je wat meer te vertellen over dit BBQ vlees. Een lamsrack wordt namelijk gesneden uit de rug van een lam. Het vlees is van nature sappig en mals, maar daarnaast ook nog eens bijzonder mager. Dit heeft als voordeel dat een lamskotelet in principe door iedereen gegeten kan worden en dus ook wanneer je op je gewicht aan het letten bent. Daarnaast ben je verzekerd van het feit dat een lamsrack BBQ uit het assortiment van LeJean geen enkele toevoegingen bevat.
Een lamsrack BBQ bereiden
Wij zijn van mening dat een lamsrack in principe het beste op de barbecue bereid kan worden. Hierdoor is het namelijk mogelijk om een knapperig en smaakvol randje te realiseren dat de smaak van het vlees zeker ten goede zal komen. Wij willen in principe iedereen aanraden om dit vlees altijd rosé te eten, aangezien dit naar onze mening zal zorgen voor de meest optimale smaaksensatie. Houdt een kerntemperatuur van 55 tot 60°C aan. Het is zowel mogelijk om het vlees direct als indirect te garen, maar onze voorkeur gaat uit naar de directe wijze. Hierdoor is het namelijk mogelijk om deze smaakvolle knapperige rand te realiseren. Gaar beiden zijden van de lamsrack BBQ zo’n 4 tot 6 minuten en haal het vlees van het vuur op het moment dat je bruine en krokante rand ziet ontstaan. Na het grillen laat je het vlees zo’n 5 tot 10 minuten rusten en kan je het vervolgens opdienen.
Meer weten?
Voor de mensen die behoefte hebben aan meer informatie over bijvoorbeeld de bereiding van een lamsrack BBQ is het geen enkel probleem om contact op te nemen met de klantenservice van online slager LeJean. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende nummer: +31 70 201 70 34, maar hiernaast is het uiteraard ook mogelijk om ons via de mail te bereiken. Maak in dit geval gebruik van het volgende e-mailadres: [email protected]. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug met een duidelijk antwoord op je vraag over de lamsrack BBQ uit ons assortiment.