Over de kipdijfilet
Door de vrije ruimte is het vlees sappig en vol van smaak. Het bevat geen bot, dus je kunt het meteen gebruiken.
Over de Polderhoen kip
De Polderhoen kip, een Frans kippenras, groeit op in Nederland en is 100% biologisch. Deze kippen krijgen biologische granen en zaden, geen hormonen of groeibevorderende medicijnen, en kunnen vrij rond scharrelen, zowel binnen als buiten. Ze hebben ook toegang tot 'speelgoed', stro en daglicht, wat hen drie sterren van het Beter Leven keurmerk oplevert.
Het groene keurmerk voor biologische kip, met een blaadje van sterretjes, mag alleen door gecertificeerde bedrijven gebruikt worden, zoals wij. Door kip met dit keurmerk te kiezen, ben je zeker van 100% biologisch kippenvlees, wat goed is voor jou, de natuur en de dieren. Lees hier meer over het keurmerk en ons biologisch kippenvlees.
Algemene bereidingswijze
Deze gemarineerde kipdijfilets zijn eenvoudig te bereiden.
1. Ontdooi de kipdijfilet 24 uur lang in de koelkast.
2. Haal de filetlapjes 15 minuten voor bereiding uit de koelkast, zodat het op kamertemperatuur komt.
3. Verwarm de pan en zorg ervoor dat het gloeiend heet wordt (met olie).
4. Bak de lapjes mooi bruin rondom bruin in 8 minuten.
Meer weten over de gemarineerde kipdijfilet?
Bij online slager LeJean kan je heel eenvoudig zelf je bezorgdag kiezen. En je bestelling wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf €65. Je kunt je bestelling trouwens ook gratis ophalen in onze winkel in Stompwijk. We zijn van woensdag t/m vrijdag geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 12:00 uur. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar +31 (0)70 201 7034. We staan elke werkdag voor je klaar.
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 3015108
- Herkomst: Nederland
- Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries
- Kiloprijs: €27.25
- Samenstelling: 97% Kippenvlees*, 3% biologische kruidenmix (komijnzaad*, zout, paprikapoeder*, cayennepeper*, knoflook*, antioxidant E300. (* van biologische oorsprong)