Gratis verzending v.a. 65,00
Kies je eigen bezorgmoment
Bezorging tussen 17:00-22:30 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Bizon riblap

23,25

De Bizon riblap, mager, zacht, fijn van structuur en heerlijk smaakvol. De verhouding vlees en vet is geweldig. De bizons leven 100% range free, dit maakt het naast een gezonde keuze ook nog is een bewuste keuze.

Op voorraad (1)
- +
Kiyoh1800+ klanten geven ons een 9.5 op Kiyoh
Voor 10:30u besteld, zelfde dag geleverd
Gratis verzending v.a. 65,00
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Bizon riblap

Over de bizon riblap

Bizon is mager, zacht, fijn van structuur en heerlijk smaakvol. Het smaakt wat zoeter dan rundvlees. Daarnaast bevat bizonvlees meer vitaminen, mineralen en omega 3-vetzuren dan rundvlees. Bizon bevat twee keer zoveel ijzer als rundvlees en 10 keer zoveel ijzer als lamsvlees. Ook bevat het vlees veel minder vet een calorieën. Kortom Uniek, exclusief en gezond dus!

Waar komt de bizon riblap vandaan?

Bizons zijn een natuurlijk onderdeel van het Noord-Amerikaanse ecosysteem en we werken hard om dat zo te houden door middel van duurzame bedrijfspraktijken. Daarnaast is de bizon 100% free range, wat betekent dat ze vrij grazen op grote grasvlakten die duurzaam onderhouden worden. Door deze manier van onderhouden blijft de biodiversiteit intact, dit maakt het dus niet alleen een gezonde keuze maar ook een bewuste keuze.

Algemene bereidingswijze

Je kunt de bizon riblap op verschillende manieren bereiden. Bereid de riblap op de bbq, in de pan of in de oven. Voor welke bereiding je ook kiest: houd de kruiden eenvoudig. Gebruik bijvoorbeeld knoflook, grof zeezout, grof gemalen zwarte peper en een beetje olie. 

Bereiding in de pan
1. Haal de riblap minimaal 24 uur voor bereiding uit de vriezer en laat deze een uur voor bereiding op kamertemperatuur komen. .
3. Marineer de bizon riblap met enkel een goede hoeveelheid zout en peper.
4. Verhit olie in een diepe pan op middelhoog vuur 
5. Bak de riblap aan beide kanten bruin, ongeveer 3-4 minuten per kant.
6. Zet het vuur laag, dek de pan af en laat het vlees langzaam sudderen voor 2-3 uur, tot het boterzacht is.

Bestel eenvoudig bij LeJean

Wist je dat je bij online slager LeJean zelf je bezorgdag kunt kiezen? En als je voor 10:30 uur bestelt, kun je het vanavond al in huis hebben! Elke bestelling wordt met zorg door ons klaargemaakt en ingepakt. Je bestelling wordt verzonden in een recyclebare en biologisch afbreekbare koelbox. De koelelementen in deze box zijn gemaakt van gerecycled papier. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)702017034 of stuur een mailtje naar [email protected]. We helpen je graag.

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 5030109
  • Herkomst: Canada
  • Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
  • Kiloprijs: €50.59
  • Samenstelling: 100% Bizonvlees
LeJean Bizon riblap
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte BBQ Lam Exotisch Seafood Halal Wild Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account