Over de bizon burger
Bizon is mager, zacht, fijn van structuur en heerlijk smaakvol. Het smaakt wat zoeter dan rundvlees. Daarnaast bevat bizonvlees meer vitaminen, mineralen en omega 3-vetzuren dan rundvlees. Bizon bevat twee keer zoveel ijzer als rundvlees en 10 keer zoveel ijzer als lamsvlees. Uniek, exclusief en gezond dus! Het bizon vlees wordt door LeJean zelf verwerkt tot burger.
Waar komt de bizon burger vandaan?
Bizons zijn een natuurlijk onderdeel van het Noord-Amerikaanse ecosysteem en we werken hard om dat zo te houden door middel van duurzame bedrijfspraktijken. Daarnaast is de bizon 100% free range, wat betekent dat ze vrij grazen op grote grasvlakten.
Algemene bereidingswijze
1. Verhit een grote gietijzeren koekenpan of koekenpan met dikke bodem op middelhoog vuur.
2. Zodra je koekenpan heet is, voeg je de burgers toe en bak ze ongeveer 5 minuten aan de ene kant (tot ze goudbruin zijn). Draai vervolgens de hamburgers om en schroei de andere kant tot de interne temperatuur 135 ° F bereikt (57 ° C) voor medium-zeldzaam, ongeveer 3-4 minuten.
Bizon burger kopen
Wist je dat je zelf je bezorgdag kunt kiezen? En je bestelling wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf €65. Wil je liever afhalen in ons VleesAtelier in Stompwijk? Dat is altijd gratis. We zijn van woensdag t/m vrijdag geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 12:00 uur. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar +31702017034. We staan elke werkdag voor je klaar.
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 5030107
- Herkomst: Canada
- Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
- Kiloprijs: € 35.95
- Samenstelling: 96,5% Bizonvlees, Zout, Peper,