Het is feestelijk, veelzijdig en supermals. Ga je voor een lamsrollade, lam wellington, of wordt het toch een lamsrack? We zetten onze 6 favoriete lamsgerechten voor Pasen op een rijtje.
Waar komt ons lamsvlees vandaan?
Lamsvlees is afkomstig van lammeren, oftewel jonge schapen. Ons lamsvlees is afkomstig van lammeren die leven in boederijen van Silver Fern Farms in Nieuw-Zeeland. Hier leven de dieren in een optimaal klimaat en in de vrije natuur. De lammeren zijn het gehele jaar buiten en groeien dan ook op onder natuurlijke omstandigheden. De lammen worden ze alleen met gras gevoerd, waardoor jij verzekerd bent van heerlijk lamsvlees zonder toevoegingen. Wil je meer weten over de afkomst van ons lamsvlees? In deze blog vertellen we je er meer over.
De bereiding
Lamsvlees is heerlijk mager vlees en kan op verschillende manieren bereid worden. Je kunt het vlees grillen, bakken, braden en stoven. Natuurlijk is de smaak afhankelijk van de bereidingswijze waarvoor je hebt gekozen, maar het staat vast dat iedere bereidingswijze zal zorgen voor een unieke smaaksensatie. Hier vind je ons assortiment lamsvlees.
Onze favoriete recepten
1. Lam wellington met spinazie
Lamsvlees in een krokant korstje.
Klik hier voor het recept.
2. Lamsrollade met kruidenkorst en rodewijnsaus
Maak gemakkelijk je eigen rollade met ons slagerstouw.
Klik hier voor het recept.
3. Lamsracks met hoisinsaus en gewokte groente
Zacht, mals en mooie combinatie met hoisinsaus.
Klik hier voor het recept.
4. Pittige lansfilet met komijn en Aziatische venkelsla
Hiermee zet je een uniek gerecht op tafel.
Klik hier voor het recept.
5. Lamsracks van de BBQ
Lamsrack van de barbecue met een zelfgemaakte kruidenolie. Makkelijk, lekker en snel!
Klik hier voor het recept.
6. Met ratatouille gevulde lamsrollade
Maak de rollade gemakkelijk met ons slagerstouw en serveer de extra ratatouille erbij.
Klik hier voor het recept.