Recente artikelen
Geplaatst op 28/02/2024

Wat betekent 'sous vide' bakken?

Ben je klaar om je kookvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Sous vide bakken van vlees is de nieuwste culinaire sensatie die je niet wilt mis...

Geplaatst op 28/02/2024

Wat is de (on)zin van vlees injecteren?

Heb je ooit stilgestaan bij het concept van vlees injecteren? Deze techniek wint aan populariteit in de culinaire wereld, maar de meningen zijn verdee...

Geplaatst op 27/02/2024

Lamsbout: product van de maand

De lamsbout is de uitblinker van de maand maart! De lamsbout is een heerlijk stuk dat je perfect low & slow kunt bereiden in de oven of barbecue. Meer...

Geplaatst op 26/02/2024

Maak gebruik van deze tips voor het bereiden van stoofvlees

Stoofvlees is een heerlijk en hartverwarmend gerecht dat perfect is voor koude dagen. Of je nu een klassiek stoofpotje wilt maken of een moderne twist...