Recente artikelen
Geplaatst op 07/08/2023

Alles over ons USA Beef

Ga je voor graangevoerd of grasgevoerd? Uit de USA, Uruguay of Nederland? Er is zoveel keus: welk vlees is nou het allerlekkerste? In deze blog duiken...

Geplaatst op 03/07/2023

Wat is beter: houtskool of briketten?

Een lekker (groot) stuk vlees bereiden of een heerlijke klassieke hamburger van de bbq: het lekkere weer vraagt om een gezellige bbq! Weet je nooit of...

Geplaatst op 05/06/2023

De beste bbq saus en rubs

Stel je een heerlijke zomeravond voor met afgelakte, malse en smaakvolle spareribs van de bbq. Klinkt dat goed in de oren? In deze blog leggen we je u...

Geplaatst op 01/05/2023

Wat is de Sockeye zalm?

Bij LeJean vind je niet alleen kwaliteitsvlees in het assortiment, maar ook kwaliteitsvis. Maak kennis met de Sockeye zalm: een wild gevangen, gezond ...