Recente artikelen
Geplaatst op 20/06/2024

Vlees bereiden met de 'slow-cooking' methode? Dit is wat je moet doen

We nemen je mee op een ontdekkingsreis door de wereld van het langzaam bereiden van vlees. Van sappige ribben tot smelt-in-de-mond stoofpotten. Slow-c...

Geplaatst op 11/04/2024

Een overzicht van heerlijke gerechten tijdens warm weer

Het warme weer komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is om te genieten van lichte, smaakvolle maaltijden die perfect passen bij de zomerse sfe...

Geplaatst op 27/02/2024

Lamsbout: product van de maand

De lamsbout is de uitblinker van de maand maart! De lamsbout is een heerlijk stuk dat je perfect low & slow kunt bereiden in de oven of barbecue. Meer...

Geplaatst op 28/02/2023

Meer over lamsvlees uit Nieuw-Zeeland

Zeg jij Pasen, zeggen wij lamsvlees! Lamvlees wordt namelijk veel gegeten tijdens feestdagen, vooral tijdens Pasen dus. Het is een feestelijk en heerl...