Recente artikelen
Geplaatst op 20/06/2024
Vlees bereiden met de 'slow-cooking' methode? Dit is wat je moet doen
We nemen je mee op een ontdekkingsreis door de wereld van het langzaam bereiden van vlees. Van sappige ribben tot smelt-in-de-mond stoofpotten. Slow-c...
Artikel verder lezenGeplaatst op 11/04/2024
Een overzicht van heerlijke gerechten tijdens warm weer
Het warme weer komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is om te genieten van lichte, smaakvolle maaltijden die perfect passen bij de zomerse sfe...
Artikel verder lezenGeplaatst op 27/02/2024
Lamsbout: product van de maand
De lamsbout is de uitblinker van de maand maart! De lamsbout is een heerlijk stuk dat je perfect low & slow kunt bereiden in de oven of barbecue. Meer...
Artikel verder lezenGeplaatst op 28/02/2023
Meer over lamsvlees uit Nieuw-Zeeland
Zeg jij Pasen, zeggen wij lamsvlees! Lamvlees wordt namelijk veel gegeten tijdens feestdagen, vooral tijdens Pasen dus. Het is een feestelijk en heerl...
Artikel verder lezen