Ingrediënten voor 2 personen
- 400 gram lamsracks
- 250 ml hoisinsaus
- 4 el sesamolie
- 2 teentjes gehakte knoflook
- 6 stengels gehakte koriander
- 1 paksoi
- 3 bosuitjes
- 200 gram sugarsnaps
- 1 limoen
- Peper
Voorbereiding
- Maak de marinade door de Hoisinsaus, sesamolie, knoflook, gesneden koriander en zwarte peper in een schaal te mixen.
- Marineer de lamsracks. Laat ze een dag in de koelkast marineren. Marineer je de lamsracks op dezelfde dag? Laat de marinade dan minimaal 1 uur intrekken.
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 80 °C.
2. Haal het grootste deel van de marinade van het lamsvlees af en bak de rack aan beide kanten bruin in een koekenpan.
3. Laat het vervolgens rustig in de oven garen. Houd een kerntemperatuur van 50°C aan. Snijd ondertussen de paksoi en de bosui.
4. Verwarm de sesamolie in de pan en bak de paksoi en 2/3 van de bosui met de sugar snaps op hoog vuur in een koekenpan.
5. Maak van de overgebleven marinade met een beetje water een saus. Voeg deze toe aan de groente.
5. Serveer de lamsracks met de koriander, schijfje limoen en de overige bosui.