Ingrediënten
- Baby back ribs
- Pork rub
- Bricketten
- Rookchunks (wiskhey Barrel)
- BBQ saus
Bereiding
1. Steek je BBQ aan (indirecte hitte), 110 graden voor zo’n 3 uur heb je nodig
2. Ontvlies de baby back ribs (spareribs) en rub ze goed in.
3. Leg de baby back ribs (spareribs) op het indirecte deel van de BBQ, botzijde naar beneden.
Nu is het tijd om gewoon te gaan doen wat je moet doen. Loop af en toe langs de BBQ om te kijken hoe het gaat. Niet te vaak de deksel openen. Houdt de BBQ zo veel mogelijk op tempratuur.
4. Na ongeveer drie uur is het vlees gaar. Lak het vlees met de BBQ saus en laat ze nog even liggen.
5. Dit is heerlijk en makkelijk, borrelplank of als vlees met patat en een salade.
Bieradvies: Drink het met een mooi Blond biertje erbij!
Met dank aan paul_bierenbbq voor het recept.