Recente artikelen
Geplaatst op 24/10/2022

Je eigen spekjes bereiden

Spekjes voor zuurkool, spaggetti carbonara, gebakken ei of in stoofschotels. Spek, zout en gerookt oh zo verschrikkelijk lekker!!!...

Geplaatst op 24/10/2022

Struisvogelstoofvlees in wijn

Na wat zoekwerk door kookboeken en internet recepten, blijkt dat voor coq au vin en bouf bourginon de basis vaak niet zo verschillend is. Dit bracht o...

Geplaatst op 17/10/2022

Iberico ribfingers met patas bravas

Het iberico varken is een van oorsprong spaanse varken. Spaans is tapas, eten met je vingers. Ribfingers is echt het super vlees om met je vingers te...

Geplaatst op 10/10/2022

Een Japanse avond met zalmtataki en rundvleestataki

Geen sushi, maar ook geen stoofvlees. We lieten ons inspireren op de technieken van shasimi. Dat is een kunst opzich, maar we wilden ook nog wel een B...