Recente artikelen
Geplaatst op 09/02/2022

Hazenrugfilets met portsaus

De hazenrugfilet is het mooiste deel van de wilde haas. Het vlees heeft een donkerrode kleur en een mooie, volle wildsmaak. Doordat het vlees een ster...

Geplaatst op 24/01/2022

Javaanse soto ajam-ballen met chilikaas

Het Javaanse soto-ajam recept heeft BBQ52 geïnspireerd om soto ajam-ballen te maken. Ervaar de smaak van heerlijke gehaktballen van kipdijfilet gevul...

Geplaatst op 20/01/2022

Ayam pangang

Ayam pangang is een heerlijk gerecht met geroosterde Polderhoen kip en een pikante saus....

Geplaatst op 12/01/2022

Hele kip met tuinkruiden

Deze stevige biologische kip met een ouderwets fijne smaak is prachtig in combinatie met tuinkruiden. De Polderhoen kip heeft 3 sterren van het Beter ...