Recente artikelen
Geplaatst op 18/11/2021

Varkenswangburger Szechuan stijl

Varkenswangen zijn ontzettend lekker en smaakvol. Gaar de wangen langzaam en je wordt beloond met een waanzinnig smaakvol gerecht....

Geplaatst op 16/11/2021

Struisvogel filet met bietencarpaccio

De struisvogel eye filet is het meest malse stukje vlees van de struisvogel. Ervaar de mooie smaak van de eye filet met gepofte bietencarpaccio, dashi...

Geplaatst op 20/10/2021

Eendenborstfilet met bramensaus

Door de stevige structuur en delicate smaak zijn eendenborstfilets een heerlijk stukje vlees om op tafel te zetten. Serveer met bramensaus en geniet v...

Geplaatst op 04/10/2021

Hazenpeper traditioneel

Hazenpeper is een traditioneel stoofpotje van Nederlandse en Duitse bodem, gemaakt van gestoofde hazenbouten. Zet binnen 60 minuten een uniek gerecht...