Recente artikelen
9.3Kiyoh
Wildpoulet geeft een winter associatie en iets met paddenstoelen. Wij koken graag met een associatie. Dus maakten we een bouillon van de wildpoulet, gebruikten deze bouillon en poulet voor een ragout, die in een zelfgemaakt Italiaanse bol ging. We ma...
Artikel verder lezenWildzwijn steak heel hard grillen met veel hitte. Dat betekend lekker snel klaar. Geen ingewikkelde rubs maar gewoon peper en zout. En dan met een goe...
Artikel verder lezenHutspot is heerlijk om te eten in deze kouden dagen. En dit is heerlijke te combineren met stoofvlees. In dit recept gebruiken we hiervoor varkenswage...
Artikel verder lezenZaterdagochtend wel zin in BBQ voor de avond maar geen tijd voor uitgebreide ingewikkelde recepten. Zoek niet verder! ...
Artikel verder lezenMalse kipfilet met een knapperig Parmezaankorstje uit de oven, in tomatensaus en onder een laag smeltende mozzarella....
Artikel verder lezen