Gratis verzending v.a. 65,00
Kies je eigen bezorgmoment
Bezorging tussen 17:00-22:30 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
Struisvogelfilet met groene peper

Struisvogelfilet met groene peper

minuten lezen

Ingrediënten voor 4 personen

- 600 gr struisvogelfilet
- 1 soeplepel groene peper op sap
- 3 appelen
- 2dl verse room
- Suiker
- 1dl gevogeltefond
- Waterkers
- Cognac
- Boter
- Peper
- Zout

Snij de geschilde appelen in schijfjes. Bak de struisvogelfilet 3 à 4 min. in de boter. Neem ze uit de pan en hou ze warm. Giet overtollig vet weg en blus met cognac, gevogeltefond en groene peper. Voeg room bij en laat inkoken. Kleur de appelschijfjes goudgeel, karameliseer met suiker.     PRESENTATIE  Begiet de borden met saus. Snij de struisvogel filets en leg ze in waaiervorm. Garneer met de appelschijfjes en waterkers

Bereiding

1. Snij de geschilde appelen in schijfjes.
2. Bak de struisvogelfilet 3 à 4 min. in de boter. Neem ze uit de pan en hou ze warm.
3. Giet overtollig vet weg en blus met cognac, gevogeltefond en groene peper.
4. Voeg room bij en laat inkoken.
5. Kleur de appelschijfjes goudgeel, karameliseer met suiker.

Presentatie

Begiet de borden met saus. Snij de struisvogel filets en leg ze in waaiervorm. Garneer met de appelschijfjes en waterkers

 

Delen
Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte Wild Lam Exotisch Seafood Halal BBQ Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account