Ingrediënten voor 4 personen
- 4 struisvogel steaks
- Graanmosterd
- 2 dl verse room
- 2 dl gevogelte fond
- 100 gr boontjes
- 2 tomaten
- 2 wortelen
- Bloemkool en broccoli
- Bladerdeeg (diepvries of vers)
- 1 ei
- Bloem
- Suiker
Bereiding
1. Kook de broccoli, bloemkool, boontjes en in de in julienne gesneden wortelen beetgaar. Snij de gepelde tomaten in reepjes.
2. Bak vier rondjes bladerdeeg (+/- 6 cm) goudgeel in de oven op 180°.
3. Kruid en bak de struisvogel steaks, haal na 4 min. uit de pan en hou warm.
4. Giet overtollig vet weg, laat room, mosterd en fond inkoken.
5. Warm de groenten afzonderlijk op in wat boter, bestrooi ze lichtjes met suiker. Snij de gebakjes door en vul ze met de groenten.
Presentatie
Giet wat saus op een bord, leg het struisvogelvlees in het midden en garneer met het groentengebakje.