Een wildtrio (300 gr.) bestaat uit een hertenbiefstukje, een hazenfilet en een wildzwijnfilet. Een smakelijke proeverij van 3 unieke en eigen wildsmaken. Soms is het heerlijk om te genieten van een mooi stukje wild met een lekker biertje. Geen poespas, gewoon grillen, aansnijden en genieten.
Benodigdheden
- Wildtrio
- Truffelmayonaise
- Donker biertje
Bereiding
1. Laat het vlees op kamertemperatuur komen. Steek de bbq aan voor directe hitte
2. Gril het vlees direct voor ongeveer 5 minuutjes per kant
3. Pak het vlees in in aluminiumfolie en laat het 5 minuten rusten
4. Snijd het vlees in mooie plakjes en serveer het met een truffelmayonaise en een mooi donker winterbiertje
Tip: Prik niet met een vork in het vlees. Hierdoor blijven de sappen en dus ook de smaak behouden.
Met dank aan paul_bierenbbq voor het recept.