De chateaubriand Black Angus wordt gesneden uit de hele ossenhaas. De chateaubriand is volledig ontdaan van het vlies, zodat deze gebruiksklaar om te bereiden....
Varkensnek, ofwel procureur, staat tegenwoordig bijna synoniem voor pulled pork. Door de varkensnek langzaam te garen, valt het vlees zo uit elkaar. Dit is echt het wachten waard....
Hertenfilet is gesneden van de hertenzadel en is een van de beste stukken vlees van het hert. Dit heerlijk malse en magere vlees is perfect voor een etentje of een speciale gelegenheid. De hertenfile...
Rundergehakt wordt ook wel Ground Beef genoemd. Dit gehakt komt van 100 dagen graangevoerde Black Angus runderen en is perfect voor zelfgemaakte burgers! Door de graanvoeding is het gehakt vetter dan ...
De chuck eye wordt ook wel riblap genoemd en is een goedbewaard geheim. Het lijkt namelijk op de ribeye, maar dan goedkoper! Deze chuck eye steak komt van graangevoerde Australische Black Angus runder...
Ibérico ribfingers zijn de stukken vlees die tussen de ribben zitten en bevat geen bot. Het vlees is zoals al het Ibérico vlees mooi gemarmerd. Ideaal om rustig te garen....
Deze hertensukade is zo zacht dat het bijna uit elkaar valt. Deze malse hertensukade is afkomstig van wilde herten en heeft het kenmerkende zeen dat bijdraagt aan de sublieme smaak....
Een prachtige verse hele ribeye van Black Angus runderen uit Australië. Omdat de runderen 100 dagen graan gevoerd krijgen, heeft het vlees meer vetmarmering. Tijdens het bereiden smelt het vet en w...
Geniet van ambachtelijke hamburgers van graangevoerde Black Angus runderen. De hamburgers zijn verkrijgbaar in 90 en 180 gram. Grove structuur en een volle smaak....
De fazant heeft een fijne, kruidige en aromatische smaak. Heerlijk in combinatie met bijvoorbeeld appel of sinaasappel. Eén verpakking bevat 2 stuks fazantfilets....
Deze biologische kiplooppoten zijn ideaal voor een een huisgemaakte kippenbouillon. Ze bevatten veel vitaminen, voedingsstoffen en collageen. Dit maakt het dus niet alleen een bewuste keuze maar ook ...
De Ibérico pluma is een stuk vlees van net achter de nek van het varken. Het is rijk gemarmerd, uiterst mals en sappig. Wist je dat 'pluma' veer betekent in het Spaans?...
Kangoeroe filet is erg mager mals en zit boordevol met ijzer. Rood vlees nagenoeg zonder vet. Kangoeroe is een mooi stukje wild en is 100% gecontroleerd door de Australische overheid....
Gezaagde uit het wild afkomstige hertenbotten. Heerlijk voor een goede stevige wildbouillon, wildfond of natuurlijke bottenbouillon, boordevol voedingsstoffen....