Dit prachtige stuk vlees welbekende Spaanse Ibérico varken kenmerkt zich door de unieke smaak. Als je deze varkensrack vlees eenmaal hebt geproefd, bestaat er een grote kans dat je geen behoefte mee...
Wild zwijnenvlees heeft een hoger vetgehalte dan ander wildvlees. Dit maakt het bijzonder sappig. Als je het vergelijkt met het vlees van klassieke varkens, is het magerder en met een stevigere struct...
Reebout heeft een mooi donkere kleur vlees, een prachtige wildsmaak. Deze hele bout is fantastisch om in zijn geheel te bereiden (low & slow) en aan 1 stuk aan tafel te serveren....
De chateaubriand wordt gesneden van de hele ossenhaas van het Blonde d'Aquitaine rund en is een dunne spier die op de lende wervels ligt. De chateaubriand is volledig ontdaan van het vlies, zodat deze...
Varkenshaas zonder vlies - malser kan het niet! De varkenshaas is heerlijk mals, bevat weinig vet en heeft een hoog eiwitpercentage wat het ook nog is een gezonde keuze maakt. Perfect voor al je favor...
Deze Ibérico nek, ook wel procureur genoemd, bevat geen been. Uniek in karakter en smaak door de rijke marmering van vet. Heerlijk om pulled pork van de maken....
Verse kwarteleitjes zijn niet alleen een genot voor je smaakpapillen, maar ook nog eens gezond. Hoewel kwarteleieren iets kleiner zijn dan gewone eieren, leveren ze 3 tot 4 keer meer energie dan kippe...
Deze Ierse grasgevoerde tomahawk is een pronkstuk op tafel en geschikt voor 2 tot 3 personen. Bereid hem op de bbq of in de oven. De stoere tomahawk steak heeft een mooie marmering en een volle ribey...
Deze graangevoerde diamanthazen zijn botermals en net zo zacht als ossenhaas. In één verpakking zit 1 diamanthaas. Let op: op de diamanthaas zit nog een klein vliesje. Dit kan je makkelijk verwijde...
De secreto is een grofdradige, dungesneden snit van het Spaanse Ibérico varken. De waaiervormige spier verbergt zich tussen het rug- en rugvet. Het is uniek in karakter en smaak door de rijke marmeri...
Heerlijk gemarineerde sparerib die sous vide op lage temperatuur is gegaard. Dit zorgt voor een heerlijke, malse en sappige sparerib met de perfecte garing. Ideaal voor in de oven of op de barbecue....
Deze grasgevoerde Greenlea bavette komt uit Nieuw-Zeeland. Puur, eenvoudig, gezond en natuurlijk. Dit resulteert in een gegarandeerde sappige smaak en malse structuur....