Zin in een stoofpotje? Ga dan voor sukadelappen! Deze sukadelappen komen van 100 dagen graangevoerde Black Angus runderen uit Australië. Geniet rijk gemarmerd vlees....
Malse ossenhaas uit Nieuw Zeeland. De runderen lopen het gehele jaar buiten op de grote vlaktes in Nieuw-Zeeland. Deze ossenhaas wordt diepgevroren bezorgd....
Maak het jezelf makkelijk met deze gepelde, schoongemaakte garnalen die volledig klaar zijn voor gebruik. Roerbak de Black Tiger garnalen en maak een wrap of rijg ze op een spies en bak ze kort op de ...
Confit canard zelf maken? Met deze set heb je de basis om zelf eendenbouten te konfijten. De set bestaat uit 4 stuks eendenbout (totaal 800gram ) en 340 ml eendenvet....
Proef het mooiste graangevoerde rundvlees uit Australië, mals lamsvlees uit Nieuw-Zeeland en ambachtelijke varkenshaas. Met dit pakket geniet je van een echte premium barbecue. Voor 4 personen....
Graisse de Canard, oftewel eendenvet, is ideaal om bijvoorbeeld groenten in te bakken. Het geeft niet alleen een subtiele smaak af, het rookpunt is een stuk hoger dan olie of boter. Perfect voor het b...
Deze spareribs worden ook wel baby back ribs of loin ribs genoemd. Gaar ze langzaam en geniet met vrienden en familie. Handig per stuk vacuüm verpakt....
Misschien wel het lekkerste stukje lamsvlees. Deze lamsbout is perfect voor de traditionele langzame bereiding. Na een paar uur braden heb je het perfecte malse vlees met de smaak van echt grasgevoer...
Ervaar de heerlijke smaak van onze gemarineerde lamskroontjes uit Nieuw-Zeeland, die per "ribje" zijn losgesneden voor gemakkelijke bereiding. Ze zijn perfect voor een heerlijke maaltijd of barbecue. ...
Ontdek het heerlijke en gezonde struisvogelvlees. Afkomstig van duurzaam gekweekte struisvogels, gevoed met natuurlijk voedsel zonder toevoeging van groeihormonen of antibiotica....
Varkenskophaas gevliesd - malser kan het niet! De kophaas komt van het varken en is een zeer ‘luie’ spier, vanwaar heerlijk mals. Perfect voor een heerlijke saté op de barbecue of voor een alled...
Wagyu, het meest legendarische en exclusieve rundvlees ter wereld. Doordrenkt met zacht smeltend vet en ongelooflijk sappig met een nootachtige smaak. Al met al een absolute must voor vleesliefhebbers...
Kabeljauw is een stevige witte vis. Deze wilde kabeljauw komt uit het koude water bij Noorwegen. Fijn van smaak, met vel en op allerlei manieren te bereiden....