Gildehoen scharrelkip dijfilet, met vel, van Nederlandse bodem. Sappig en knapperig van smaak, klaar voor gebruik in de keuken. Zonder been, voor maximaal gemak! Vacuümverpakt in kleine porties van c...
Gepelde garnalen handig op een houten spies. Handig voor op de barbecue, grill of bakplaat. Deze spies is niet gekruid, waardoor je de garnalen je eigen touch kunt geven!...
Bizon is mager, zacht, fijn van structuur en heerlijk smaakvol. Het bizon vlees wordt door LeJean zelf verwerkt tot gehakt. Ze worden per 300 gram verpakt....
Longhaas is een vrij onbekend stuk vlees, maar wint de laatste jaren aan populariteit. Onze slagers hebben het zeentje alvast verwijderd, waardoor deze longhaas klaar is voor gebruik....
Het vlees van de maïskip heeft een gele kleur. Dit komt doordat de kippen met maïs gevoerd worden. Het vlees heeft een uitstekende smaak en is heerlijk mals....
De lamsbout is gezaagd van een lamsbout en bevat dus een klein stukje been met merg. Deze lamsbout gezaagd is ideaal voor wie op zoek is naar een forse, sappige “steak” van lamsvlees. Geweldig op ...
Prachtige bizon entrecote. Bizonvlees heeft een iets zoetere smaak en rijkere smaak dan rundvlees en is een stuk gezonder. Lekker om te grillen, braden of bakken. Een echte aanrader!...
De ossenhaasbiefstuk is het meest malse stuk vlees van het rund. Het wordt ook wel tournedos genoemd. Deze tournedos is rijk gemarmerd en komt van Australische Black Angus runden....
Scharrelkip BBQ worstjes van Gildehoen kippenvlees gecombineerd met cheddar kaas en jalapeño pepers. Smeuïg met een pittige bite. Per 4 stuks verpakt....
Ontdek de unieke smaak van Nieuw-Zeelandse grasgevoerde lamstong! Onze lammeren worden met zorg geselecteerd vanuit de uitgestrekte groene weiden van Nieuw-Zeeland. In een verpakking zitten 6 á 8 la...
Prachtige varkensrack/varkens ribroast/frenched rack met 3 (korte) ribben. De varkensrack is zonder zwoerd . Mals en sappig vlees een feest op elke bbq en grill....
Probeer ons heerlijke Gildehoen scharrelkip gehakt. Gemaakt van 100% kipdijvlees zonder enige toevoeging. Dit mager en smaakvol alternatief voor traditioneel gehakt, is zeer geschikt voor roerbak gere...
Ons magere zebragehakt is een rijk donkerrood vlees, met een heerlijke milde wildsmaak. Zebra is afkomstig uit Zuid-Afrika en is wild vlees. Doordat ze zelf hun voeding bij elkaar grazen, krijgt dit ...
Deze picanha is sappig, eersteklas vlees met een volle smaak. Perfect op in zijn geheel te bereiden op de bbq. Het ziet er niet alleen fantastisch uit: zo smaakt het ook!...
De lams T-bone bestaat uit een entrecote en lamshaas, gescheiden door een T-vormig bot. Heerlijk zacht lamsvlees. Een verpakking bevat zo'n 15 tot 20 (losgevroren) stuks....
Slagerstouw, voor het bij elkaar binden van vleesdelen en het maken van worst. Kwalitatief dik binddraad uit UK van Henry Winning. Gewikkeld op een hygiënisch plastic klos!...