Gratis verzending v.a. 70,00
Kies je eigen bezorgmoment
Bezorging tussen 17:00-22:30 uur
9.3Kiyoh
Toegevoegd aan winkelwagen
Bewerk winkelmandje Ga verder met winkelen
LeJean

Brisket Point End Black Angus

78,35
Gratis verzending

Deze Brisket komt van 100 dagen graangevoerde Black Angus runderen uit Australië.
De punt van de whole Packer borst, niet bijgesneden.

Je hebt gekozen voor: 2800 gram
Niet op voorraad
- +
Kiyoh1800+ klanten geven ons een 9.5 op Kiyoh
Voor 10:30u besteld, 's avonds geleverd!
Gratis verzending v.a. 70,00
Kies je eigen bezorgmoment
Gratis afhalen in de winkel
Beschrijving Brisket Point End Black Angus

Over de Brisket point end (second cut)

De gehele brisket (whole Packer) bestaat uit twee delen: de zogenaamde Flat (first cut) en de Point (second cut), die van elkaar gescheiden worden door een brede vetlaag. De Point is iets kleiner dan de brisket en bevat meer vet dan de grotere Flat. Doordat de point end relatief meer vet bevat dan de flat, zorgt dit voor een mals en smaakvol eindresultaat. Voor de bereiding is veel tijd nodig, omdat de brisket low & slow moet garen op de barbecue, smoker of oven.  

Bij LeJean ontvang je bij dit artikel de Second Cut, oftewel de Point – het kleinere deel van de pectoralis major-spier, die zich aan de bovenkant van de brisket bevindt.

De bereiding van Black Angus brisket point end

De Brisket is uitstekend geschikt voor een langzame bereiding. Wel is het in dit geval natuurlijk van groot belang dat je weet hoe je het vlees precies moet bereiden. Hier vertellen wij je dan ook graag meer over.

  1. Maak gebruik van een smoker die je verhit tot een temperatuur van tussen de 107 en 110 graden Celsius.
  2. Leg de brisket vervolgens op de smoker en gaar het vlees gedurende 360 minuten of totdat er een kerntemperatuur van 71 graden is bereikt. Wanneer dit het geval is haal je het vlees van het vuur en verpak je het in butcher paper of bakpapier
  3. Plaats het vlees vervolgens weer op de smoker totdat er een kerntemperatuur van 91 graden is bereikt.
  4. Haal het vlees tot slot van het vuur en laat het geheel een uur rusten.
  5. Snijdt het vlees haaks op de draad en geniet van een overheerlijke brisket die zonder twijfel in smaak zal vallen bij jezelf en/of natuurlijk bij je gasten.

Bestel eenvoudig bij online slager LeJean

Wist je dat je bij het afrekenen zelf de bezorgdag kunt kiezen? En als je voor 10:30 uur bestelt, kun je het vanavond al in huis hebben! Elke bestelling wordt met zorg door ons klaargemaakt en ingepakt. Om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen, wordt jouw bestelling pas ingepakt op de dag dat je het ontvangt. Daarnaast werken we met strenge regels omtrent hygiëne, temperaturen en nog veel meer. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 70 201 70 34 of stuur een mailtje naar [email protected]. We helpen je graag met het bestellen van Black Angus brisket uit ons assortiment.

Wij helpen je graag!
Stuur een e-mail [email protected]
1309 klanten geven ons een 9.3 op Kiyoh Kiyoh
Specificaties
  • Merk: LeJean
  • Artikelnummer: 1105
  • Herkomst: Australië
  • Houdbaarheid: 6 maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Kiloprijs: €27.99
  • Samenstelling: 100% Rundvlees
LeJean Brisket Point End Black Angus
Reviews Help ons en andere klanten door het schrijven van een review Geen reviews gevonden Je beoordeling toevoegen
Categorieën
Dagelijks vlees Rund Varken Gevogelte Wild Lam Exotisch Seafood Halal BBQ Toebehoren ★ Actie ★ Klantenservice Mijn account