Rundergehakt wordt ook wel Ground Beef genoemd. Dit gehakt komt van 100 dagen graangevoerde Black Angus runderen en is perfect voor zelfgemaakte burgers! Door de graanvoeding is het gehakt vetter dan ...
Varkensnek, ofwel procureur, staat tegenwoordig bijna synoniem voor pulled pork. Door de varkensnek langzaam te garen, valt het vlees zo uit elkaar. Dit is echt het wachten waard....
Ibérico ribfingers zijn de stukken vlees die tussen de ribben zitten en bevat geen bot. Het vlees is zoals al het Ibérico vlees mooi gemarmerd. Ideaal om rustig te garen....
Grootverpakking dikbevleesde spareribs. Deze spareribs hebben lekker veel vlees op het bot. Bepaal zelf de smaak van de spareribs met jouw favoriete rub. Handig per stuk vacuüm verpakt....
Deze buikspek bevat nog het zwoerd, oftewel het vel. Het vet hiervan trekt tijdens de bereiding in het vlees, waardoor de buikspek nog meer smaak krijgt en lekker krokant wordt....
Struisvogelsteaks lijken meer op een fantastische biefstuk dan je zou verwachten. Het is zeer mals, heeft extreem weinig vet en een volle rijke smaak....
Polderhoen is een biologisch kwaliteitskip uit Nederland. De kip met wit verenkleed zorgt voor mals vlees met een rijke smaak. Panklaar voor gebruik in de keuken....
Kangoeroe filet is erg mager mals en zit boordevol met ijzer. Rood vlees nagenoeg zonder vet. Kangoeroe is een mooi stukje wild en is 100% gecontroleerd door de Australische overheid....
Heerlijk mals zebravlees uit Zuid-Afrika. Een mooi en mager stukje wild vlees. Doordat ze zelf hun voeding bij elkaar grazen, geeft dit vlees zijn heerlijke smaak. Word verrast door de smaak van deze ...
Er bestaat geen lekkerdere manier om je aardappeltjes te bakken dan in eendenvet! Maar ook andere groente worden na het bakken in Graisse de Canard een smaaksensatie....
De chuck eye wordt ook wel riblap genoemd en is een goedbewaard geheim. Het lijkt namelijk op de ribeye, maar dan goedkoper! Deze chuck eye steak komt van graangevoerde Australische Black Angus runder...
Hertenfilet is gesneden van de hertenzadel. Dit is één van de beste delen van het hert. Dit heerlijk malse en magere vlees is perfect voor een etentje of een speciale gelegenheid. De hertenfilet is...