Deze hertensukade is zo zacht dat het bijna uit elkaar valt. Deze malse hertensukade is afkomstig van wilde herten en heeft het kenmerkende zeen dat bijdraagt aan de sublieme smaak....
Een stoer stuk vlees waarmee je zeker indruk maakt. Laat de mooie marmering smelten tijdens de bereiding en geniet van supermals vlees. Geschikt voor 2 tot 3 personen....
De chateaubriand wordt gesneden van de hele ossenhaas van het Blonde d'Aquitaine rund en is een dunne spier die op de lende wervels ligt. De chateaubriand is volledig ontdaan van het vlies, zodat deze...
Wagyu, het meest legendarische en exclusieve rundvlees ter wereld. Doordrenkt met zacht smeltend vet en ongelooflijk sappig met een nootachtige smaak. Al met al een absolute must voor vleesliefhebbers...
Gildehoen scharrel kipfilet van Nederlandse bodem. Sappig en vol van smaak. Gehalveerd en klaar voor gebruik in de keuken. Vacuümverpakt per 2 stuks....
Kippenlever geeft een boost het ijzergehalte in je lichaam! Daarnaast is kippenlever ook nog eens gewoon lekker .
Deze antibioticavrije kippenlevertjes zijn heerlijk als borrelhapje en op diverse ma...
Deze graangevoerde diamanthazen zijn botermals en net zo zacht als ossenhaas. In één verpakking zit 1 diamanthaas. Let op: op de diamanthaas zit nog een klein vliesje. Dit kan je makkelijk verwijde...
Trakteer jezelf op deze smaakbeleving! Deze heerlijke spareribs (babyback) van het Ibérico varken zijn goed gemarmerd, nootachtig van smaak, uitzonderlijk mals en handig per stuk verpakt....
Ervaar het gemak van deze kant-en-klare hertengoulash, snel, makkelijk èn heerlijk, omdat het een authentiek recept met mooie stukken hertenvlees belooft. De goulash is al helemaal klaar, je hoeft h...
Kalfsossobuco, een Italiaanse klassieker uit Milaan. Ossobuco heeft zijn naam dankzij het mergpijpje voor de extra smaak. Gesneden van het bovenste deel van de schenkel....
Ontdek de weelderige smaak en voedingsrijkdom van onze kalfslever, hoogwaardig orgaanvlees met een unieke smaak. Kalfslever staat bekend als een van de meest voedzame opties....
Heerlijk gemarineerde sparerib die sous vide op lage temperatuur is gegaard. Dit zorgt voor een heerlijke, malse en sappige sparerib met de perfecte garing. Ideaal voor in de oven of op de barbecue....
De lamsbout is gezaagd van een lamsbout en bevat dus een klein stukje been met merg. Deze lamsbout gezaagd is ideaal voor wie op zoek is naar een forse, sappige “steak” van lamsvlees. Geweldig op ...
Met deze confit de canard in blik van Patesa zet je snel en eenvoudig smakelijke eendenbouten op tafel. Een blik bevat 4 tot 5 gekonfijte eendenbouten....
Confit canard zelf maken? Met deze set heb je de basis om zelf eendenbouten te konfijten. De set bestaat uit 4 stuks eendenbout (totaal 800gram ) en 340 ml eendenvet....
De flank steak wordt ook vinkelap of bavette de flanchette genoemd. Het is mooi compact vlees met een grove draad en is net zo mals als een biefstuk....