Deze ribeye heeft een mooie marmering voor sublieme smaak door het gehele stuk vlees. De ribeye komt van 100 dagen graangevoerde Black Angus runderen uit Australië....
Kangoeroevlees is wildvlees en daardoor heeft het geen groeihormonen, antibiotica of gemaakt voer toegediend gekregen. De kangoeroe zorgt geheel voor zichzelf en dit vertaalt zich in een heerlijke sma...
Deze Ierse grasgevoerde tomahawk is een pronkstuk op tafel en geschikt voor 2 tot 3 personen. Bereid hem op de bbq of in de oven. De stoere tomahawk steak heeft een mooie marmering en een volle ribey...
Gildehoen scharrel kipdijfilet van Nederlandse bodem. Sappig en vol van smaak, Klaar voor gebruik in de keuken. Zonder vel en been voor maximaal gemak! Vacuümverpakt in kleine porties van ca 500 gram...
Malse ossenhaas uit Nieuw Zeeland. De runderen lopen het gehele jaar buiten op de grote vlaktes in Nieuw-Zeeland. Deze ossenhaas wordt diepgevroren bezorgd....
De flat iron steak wordt gesneden uit de schouder van het rund. De steak is tot 2 centimeter dik en heeft de vorm van een strijkijzer, vandaar de naam flat iron....
Supermals en smaakvol varkensvlees van het Spaanse Ibérico varken. Uniek in karakter en smaak door de rijke marmering van vet. Een geweldig braadstuk....
Bizon is mager, zacht, fijn van structuur en heerlijk smaakvol. Het bizon vlees wordt door LeJean zelf verwerkt tot gehakt. Ze worden per 300 gram verpakt....
Deze spareribs worden ook wel baby back ribs of loin ribs genoemd. Gaar ze langzaam en geniet met vrienden en familie. Handig per stuk vacuüm verpakt....
Heerlijk dunne gekruide kalkoen merguez worstjes. De echte worstjes uit Frankrijk. Lekker om zo te eten, maar ook lekker op een pizza of door een pastamaaltijd. Elke verpakking bevat 4 stuks....
De lamsfilet is een absolute lekkernij: het is een zacht stukje lamsvlees. Daarnaast is de lamsfilet is mager én smaakvol vlees. Zowel in de zomer als winter een favoriet....
Deze grasgevoerde Greenlea bavette komt uit Nieuw-Zeeland. Puur, eenvoudig, gezond en natuurlijk. Dit resulteert in een gegarandeerde sappige smaak en malse structuur....
Het vlees heeft een karakteristieke marmering, waardoor het mals, sappig en vol van smaak is. Perfect voor een heerlijke stoofpot, ragout of sudderlapjes. Laat je smaakpapillen verwennen met de rijke,...
Hertenfilet is gesneden van de hertenzadel en is een van de beste stukken vlees van het hert. Dit heerlijk malse en magere vlees is perfect voor een etentje of een speciale gelegenheid. De hertenfile...
Onze biologische kipfilet van Polderhoen is puur genieten! Dit is kipfilet uit de Flevopolder die het biologische label heeft gekregen, absolute premium kwaliteit. Sappig, zacht en intens van smaak zo...
De chateaubriand wordt gesneden van de hele ossenhaas van het Blonde d'Aquitaine rund en is een dunne spier die op de lende wervels ligt. De chateaubriand is volledig ontdaan van het vlies, zodat deze...
Varkenskophaas gevliesd - malser kan het niet! De kophaas komt van het varken en is een zeer ‘luie’ spier, vanwaar heerlijk mals. Perfect voor een heerlijke saté op de barbecue of voor een alled...
Het meest malse deel van de struisvogel. De (tenderloin) filet is extreem mals, heeft extreem weinig vet en een volle rijke smaak. Lekker én voedzaam....
Ontdek het heerlijke en gezonde struisvogelvlees. Afkomstig van duurzaam gekweekte struisvogels, gevoed met natuurlijk voedsel zonder toevoeging van groeihormonen of antibiotica....