Rundergehakt wordt ook wel Ground Beef genoemd. Dit gehakt komt van 100 dagen graangevoerde Black Angus runderen en is perfect voor zelfgemaakte burgers! Door de graanvoeding is het gehakt vetter dan ...
De chuck eye wordt ook wel riblap genoemd en is een goedbewaard geheim. Het lijkt namelijk op de ribeye, maar dan goedkoper! Deze chuck eye steak komt van graangevoerde Australische Black Angus runder...
Geniet van ambachtelijke hamburgers van graangevoerde Black Angus runderen. De hamburgers zijn verkrijgbaar in 90 en 180 gram. Grove structuur en een volle smaak....
Zin in een stoofpotje? Ga dan voor sukadelappen! Deze sukadelappen komen van 100 dagen graangevoerde Black Angus runderen uit Australië. Geniet rijk gemarmerd vlees....
Deze ossenhaasbiefstuk komt van de hele ossenhaas en komt van grasgevoerde runderen uit Nieuw Zeeland. Voor deze haasbiefstuk gebruiken we alleen het zachtste gedeelte van de hele haas....
Varkenshaas zonder vlies - malser kan het niet! De varkenshaas is heerlijk mals, bevat weinig vet en heeft een hoog eiwitpercentage wat het ook nog is een gezonde keuze maakt. Perfect voor al je favor...
Gildehoen scharrel kipfilet van Nederlandse bodem. Sappig en vol van smaak. Gehalveerd en klaar voor gebruik in de keuken. Vacuümverpakt per 2 stuks....
Onze halve Soepkip is een kip met smaak. Deze uitgelegde leghen heeft de tijd gehad om te groeien in haar werkzame leven als "ei"producent. Het vlees van deze "dubbeldoel" kip geeft een heerlijke voll...
Onze biologische kipfilet van Polderhoen is puur genieten! Dit is kipfilet uit de Flevopolder die het biologische label heeft gekregen, absolute premium kwaliteit. Sappig, zacht en intens van smaak zo...
Gildehoen scharrel kipdijfilet van Nederlandse bodem. Sappig en vol van smaak, Klaar voor gebruik in de keuken. Zonder vel en been voor maximaal gemak! Vacuümverpakt in kleine porties van ca 500 gram...
Het vlees heeft een karakteristieke marmering, waardoor het mals, sappig en vol van smaak is. Perfect voor een heerlijke stoofpot, ragout of sudderlapjes. Laat je smaakpapillen verwennen met de rijke,...
Onze biologische kipfilet van Polderhoen is puur genieten! Dit is kipfilet uit de Flevopolder die het biologische label heeft gekregen, absolute premium kwaliteit. Sappig, zacht en intens van smaak, z...
Varkenskophaas gevliesd - malser kan het niet! De kophaas komt van het varken en is een zeer ‘luie’ spier, vanwaar heerlijk mals. Perfect voor een heerlijke saté op de barbecue of voor een alled...
Lamsgehakt is een goed alternatief voor rund- en varkensgehakt. Het is mild en makkelijk te gebruiken in elk recept dat gehakt voorschrijft. Wil je mediterraans koken? Dan is lamsgehakt natuurlijk onm...
De runderschenkel is herkenbaar in het bot in het vlees en ideaal om zelf bouillon van te trekken of om te stoven. In het midden van dit bot zit merg wat zorgt voor extra smaak en bevat veel voedingss...
Trek in een traditionele soep met volle vleessmaak of een voedzame Bottenbouillon met een goede vleessmaak? Mogelijkheden genoeg voor dit ondergewaardeerde deel van het rund....
Gildehoen scharrelkip dijfilet, met vel, van Nederlandse bodem. Sappig en knapperig van smaak, klaar voor gebruik in de keuken. Zonder been, voor maximaal gemak! Vacuümverpakt in kleine porties van c...
Geniet van 4 heerlijk sappige Grillburgers American Style. Burgers gemaakt van Black Angus rundvlees, met een Amerikaanse kruiding (paprika, nootmuskaat, peterselie en gebakken ui)....
Het vlees van de maïskip heeft een gele kleur. Dit komt doordat de kippen met maïs gevoerd worden. Het vlees heeft een uitstekende smaak en is heerlijk mals....