Over Dry Aged Beef Burger
Het geheim van de Dry Aged Beef Burger ligt in de herkomst van het vlees. De runderen in Ierland genieten bijna het hele jaar door van grazige weiden en voeden zich met een natuurlijk dieet van grassen en kruiden. Dit resulteert in vlees met een onmiskenbare, intense smaak. Het traditionele droogrijpingsproces, ook wel bekend als Dry Aging, versterkt deze smaak nog verder. De burger belichaamt daarmee de pure essentie van de Ierse vleescultuur.
Bereiding
Om de optimale smaak en textuur te behouden, wordt geadviseerd de burgers langzaam te laten ontdooien in de koelkast. Haal ze ongeveer een uur voor bereiding uit de koelkast, zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen. Bereid de burgers vervolgens op een hete (grill)pan of op de BBQ tot de gewenste gaarheid. Voeg je favoriete kruiden en specerijen toe om de smaak van deze hoogwaardige burger naar een hoger niveau te tillen.
Met de Dry Aged Beef Burger haal je niet zomaar een burger in huis, maar een culinair meesterwerk dat de rijke smaak van Iers rundvlees viert en elke hap tot een smaakvolle ervaring maakt.
Dry-Aged Beef Burger
Bij online slager LeJean kan je heel eenvoudig zelf je bezorgdag kiezen. En je bestelling wordt ook nog eens gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf €65. Je kunt je bestelling trouwens ook gratis ophalen in onze winkel in Stompwijk. We zijn van woensdag t/m vrijdag geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 12:00 uur. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar +31 (0)70 201 7034. We staan elke werkdag voor je klaar.!
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 1060110
- Herkomst: Ierland
- Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
- Kiloprijs: €28.99
- Samenstelling: 82% Rundvlees, 10% Dry Aged rundvlees, water, rijstmeel, kikkererwtenmeel, zeezout, zwarte peper, maizena, zout, conserveermiddel: natriumdisulfiet, dextrose