Frans gevogelte
Ben je benieuwd naar de smaak van Frans gevogelte? Dan is dit het moment om dit heerlijke vlees te proberen. Bij LeJean VleesAtelier heb je de keuze een ruim en divers assortiment. Dit vlees staat bekend om zijn uitstekende smaak en malsheid. Mocht je nog nooit Frans gevogelte hebben geproefd, dan is de kans groot dat je aangenaam verrast zult zijn zodra je de eerste hap neemt. Lees verder voor meer informatie over ons assortiment en ontdek wat je kunt verwachten.
Ons Frans gevogelte
Bij LeJean hechten we veel waarde aan de leefomstandigheden van onze dieren. Wij verkopen uitsluitend vlees van dieren die onder optimale omstandigheden hebben geleefd. Dit doen wij bewust, omdat veel dieren in de vleesindustrie in slechte omstandigheden verkeren. Wij willen hierin een verschil maken en al het gevogelte in ons assortiment komt dan ook van vrije dieren. Dit betekent dat onze dieren veel ruimte hebben en uitsluitend natuurlijk voedsel krijgen. Je kunt er dus op vertrouwen dat ons vlees vrij is van toevoegingen en puur en rijk van smaak, dankzij de constante beweging van de vogels.
De smaak van Frans gevogelte
Als je nog nooit gevogelte uit Frankrijk hebt geproefd, ben je vast nieuwsgierig naar de smaak. Wij raden je aan om dit vlees zelf te ervaren. Het is lastig te vergelijken met andere vleessoorten, maar één ding is zeker: het is buitengewoon mals. Bovendien heeft dit gevogelte een laag vetgehalte, wat de smaak nog verder ten goede komt. Aarzel niet langer en bestel dit verrukkelijke vlees vandaag nog bij LeJean.
Het assortiment van LeJean VleesAtelier
In ons assortiment vind je een variëteit aan Frans gevogelte. Onze vogels komen uit Frankrijk en hebben daar een prachtig leven geleid. Dit draagt bij aan de heerlijke smaak van het vlees. Of je nu kiest voor kippenvlees, parelhoen, kwartel of foie gras, wij garanderen je dat het heerlijk zal smaken. Daarnaast wordt al ons vlees vers geleverd en gebruiken wij geen smaakversterkende toevoegingen. Bij ons koop je puur gevogelte van de hoogste kwaliteit.
De bereiding
Voordat je Frans gevogelte gaat bereiden, is het belangrijk om het vlees op kamertemperatuur te laten komen. Haal het vlees minimaal een uur voor de bereiding uit de koelkast. Het is mogelijk om het vlees in de pan te bereiden en hiervoor raden we je dan ook om de productinformatie zorgvuldig door te lezen, zodat je precies weet hoe je dit vlees kunt bereiden.
Naast het bakken kun je het gevogelte ook in de oven bereiden. Ook hiervoor geven we je natuurlijk graag een enkele handige tips mee die te vinden zijn in de productomschrijvingen.
Meer informatie nodig?
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Als je direct antwoord wilt, kun je het beste bellen naar (0)70 201 7034. Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]. Wij doen ons uiterste best om je vragen over ons Frans gevogelte zo snel en duidelijk mogelijk te beantwoorden.