Gildehoen Jalapeño & Cheddar worst
De Jalapeño & Cheddar BBQ-worst is zonder twijfel de populairste BBQ-worst van dit moment. Deze lekkere combinatie van Cheddar en pittige Jalapeno komt van oorsprong uit Texas, het BBQ Walhalla van Amerika. Onze jalapeño cheddar worst is van scharrelkippenvlees van Nederlandse bodem en is gemengd met pittige jalapeño en smeuïge cheddar. Deze goede combinatie zorgt voor een lekkere worst met een pittige (maar niet overdreven) bite.
De worst is al voorgegaard en handig per 4 stuks vacuüm verpakt.
Ingrediënten
Kippenvlees, water, gepast. MELK, (aardappel) zetmeel, zout, stremsel, zuursel, E160b, Jalapeno pepers, azijn, calciumchloride (E509), dextrose, kruiden en specerijen, emulgator (E450, E452), gehydrolyseerd eiwit, suiker, plantaardige olie, rook.
Bereidingstips BBQ-worst
- Ontdooi de BBQ worst in de koelkast gedurende 24 uur.
- Haal de BBQ-worst 1 uur voor bereiding uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Grill of braad op middelhoog vuur enkele minuten rondom tot de worst helemaal warm en gekleurd is.
- Laat voor het serveren enkele minuten rusten.
Tip: Prik niet in de worst, hierdoor kan er vet in het vuur terecht komen en voor verbranding zorgen!
Extra informatie
Bestel eenvoudig jouw favoriete stukken vlees online. Bij besteding van €65,- is de verzending helemaal gratis. In de meeste gevallen leveren we dezelfde dag, wel zo handig! Heb je een vraag en/of opmerking over één van onze producten? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar +31(0)702017034.
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 3010130
- Herkomst: Nederland
- Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
- Kiloprijs: €19.29
- Samenstelling: Kippenvlees, water, gepast. MELK, (aardappel) zetmeel, zout, stremsel, zuursel, E160b, Jalapeno pepers, azijn, calciumchloride (E509), dextrose, kruiden en specerijen, emulgator (E450, E452), gehydrolyseerd eiwit, suiker, plantaardige olie.