Over de Kalfsossobuco
Ossobuco, ook bekend als gestoofde kalfschenkel, is een authentieke Italiaanse klassieker die zijn oorsprong vindt in Milaan. De naam van het gerecht is afgeleid van het mergpijpje in de kalfsschenkel, wat bijdraagt aan de buitengewone smaakervaring. De Kalfsossobuco wordt gesneden van het bovenste deel van de schenkel en staat bekend om zijn rijke smaak.
Perfecte Combinatie met Wijn
Een aanbevolen wijn om te serveren bij kalfsvlees, zoals ossobuco, is Chardonnay. Deze zuivere en licht romige wijn met een spannende zuurgraad vormt een prachtige combinatie met het subtiele rosé kalfsvlees, vooral wanneer het wordt afgemaakt met een licht zure bearnaisesaus.
De bereiding
Vragen over de Kalfsossobuco?
Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je behoefte hebt aan meer informatie. Indien dit het geval is willen wij je dan ook aanraden om direct contact met ons op te nemen voor meer informatie. Dit is zowel telefonisch als via e-mail mogelijk en uiteraard staan wij iedere werkdag klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel naar +31(0)702017034 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij beantwoorden al je vragen over een kalfsossobuco met veel plezier.
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 1090104
- Herkomst: Nederland
- Houdbaarheid: 4 maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
- Kiloprijs: €28.40
- Samenstelling: 100% Kalfsvlees