Lamsschouder
Met een lamsschouder uit ons assortiment kan je werkelijk alle kanten op. Zo leent dit vlees zich voor verschillende bereidingswijzen en kan het uitstekend geserveerd worden tijdens (feestelijke) gelegenheden. Toch zal je waarschijnlijk niet iedere dag dit vlees op tafel zetten en vandaar dat het dan ook van belang is dat je op een zorgvuldige wijze aan de slag gaat met de bereiding van de lamsschouder. Uiteraard kunnen wij je hier meer over vertellen, zodat je vervolgens precies hoe je het beste uit de lamsschouder kunt halen. Lees dan ook snel verder voor meer informatie of neem direct contact op met onze medewerkers.
Ons lamsvlees
Bij LeJean als online slager bieden we uiteraard het beste lamsvlees aan. Wij focussen ons namelijk al jarenlang op het aanbieden van vlees van de hoogst mogelijke kwaliteit. Vlees van goede kwaliteit ontstaat enkel en alleen wanneer de dieren een gunstig leven en dit is bij onze lammeren dan ook zeker het geval. De lammeren waar o.a. onze lamsschouder van afkomstig is leven in Nieuw-Zeeland. Dit land beschikt over enorme graslanden, een gunstig klimaat en in principe alles wat verder nodig is voor een uitstekend leven van de lammeren. De boerderijen zijn kilometerslang en bieden meer dan genoeg bewegingsruimte. Daarnaast worden die dieren enkel en alleen met natuurlijk voedsel gevoed en wordt er bijvoorbeeld geen gebruikgemaakt van antibiotica of andere stimulerende middelen. Het resultaat? Een 100% natuurlijke lamsschouder.
Een smaakvolle lamsschouder van LeJean
Wist je dat de smaak van vlees grotendeels is terug te leiden naar de leefomstandigheden van de dieren. Hoe aangenamer het leven van de lammeren, hoe smaakvoller het vlees uiteindelijk zal worden. Dat hier sprake van is bij LeJean VleesAtelier, daar mag absoluut geen twijfel over bestaan. Hiernaast staat lamsvlees erom bekend heerlijk mals te zijn en heb je de keuze om het vlees te marineren met ingrediënten naar keuze. Houdt het simpel en marineer met enkel peper en zout of maak gebruik van een kruidenrub uit ons assortiment.
Aan de slag met de bereiding van een lamsschouder
Wat betreft lamsschouder heb je hier te maken met één van de meest veelzijdige stukken lamsvlees. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om dit vlees volledig van het bot te verwijderen en vervolgens te verwerken in een rollade. Hiernaast is het natuurlijk ook mogelijk om de schouder in z’n geheel te bereiden en overweeg dan ook zeker welk gerecht je voorkeur heeft. In ieder geval kan je het vlees zowel bereiden in de oven, op de barbecue of in de pan. Voorafgaand aan de bereiding dien je het vlees natuurlijk wel op kamertemperatuur te laten komen en te marineren met ingrediënten naar keuze. Hierbij is het uiteraard mogelijk om gebruik te maken van één van de verschillende rubs uit ons assortiment, maar ook een combinatie van peper en zout zal voor velen afdoende zijn.
Stel je vragen telefonisch of via de e-mail
Als dé vleesaanbieder van Nederland is het natuurlijk niet meer dan logisch dat je bij ons altijd terecht kunt met je vragen over een lamsschouder die we aanbieden. Wij zijn ieder van woensdag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar. Mocht je ons nu buiten onze openingstijden willen bereiken dan kan je een e-mail sturen naar [email protected]. Telefonisch contact met ons opnemen kan door te bellen naar +31 70 201 70 34. Wij kunnen je in ieder geval beloven dat wij ons uiterste best zullen doen om al je vragen te beantwoorden. Hierdoor ben jij vervolgens in staat om een weloverwogen keuze te maken met betrekking tot de aanschaf van een lamsschouder uit ons assortiment.