Deze ossenhaasbiefstuk komt van de hele ossenhaas en komt van grasgevoerde runderen uit Nieuw Zeeland. Voor deze haasbiefstuk gebruiken we alleen het zachtste gedeelte van de hele haas....
De chateaubriand wordt gesneden van de hele ossenhaas van het Blonde d'Aquitaine rund en is een dunne spier die op de lende wervels ligt. De chateaubriand is volledig ontdaan van het vlies, zodat deze...
De chateaubriand Black Angus wordt gesneden uit de hele ossenhaas. De chateaubriand is volledig ontdaan van het vlies, zodat deze gebruiksklaar om te bereiden....
De ossenhaasbiefstuk is het meest malse stuk vlees van het rund. Het wordt ook wel tournedos genoemd. Deze tournedos is rijk gemarmerd en komt van Australische Black Angus runden....
De hele ossenhaas uit Uruguay! Geniet van supermals Zuid-Amerikaans rundvlees, geliefd door topchefs. Perfect voor de oven of barbecue, een ware culinaire traktatie!...
Van de hele ossenhaas gesneden botermalse ossenhaas biefstuk. Grasgevoerd vanuit Uruguay. Voor deze biefstuk gebruiken we alleen het zachtste gedeelte van de hele ossenhaas....