Riblappen
Wil jij binnenkort riblappen bereiden? Dan kunnen wij je vertellen dat je bij de webwinkel van slager LeJeanaan het juiste adres bent. Wij bieden namelijk niet de eerste de beste stooflappen aan, maar binnen onze webwinkel kan je terecht voor overheerlijke lappen van Black Angus runderen. Deze runderen zijn enorm populair en dit is dan ook niet verwonderlijk, aangezien deze dieren enkel en alleen vlees van topkwaliteit voortbrengen. Wacht dan ook niet langer en bestel jouw riblappen vandaag nog snel en eenvoudig via onze webwinkel.
Waar komen onze riblappen vandaan?
Indien je ons beschikbare assortiment hierboven zorgvuldig hebt bekeken zal je hebben geconcludeerd dat ons vlees afkomstig is van Black Angus runderen. Dit is een runderras dat worden gehouden op de boerderijen van Thomas Foods in Australië. Hier hebben de dieren meer dan genoeg leefruimte, leven ze in grote kuddes en krijgen ze enkel en alleen graan gevoerd. Dit betekent dus dat je bent verzekerd van 100% natuurlijke riblappen. Daarnaast wordt de stress die de dieren tijdens het slachtingsproces ondervinden tot een minimum beperkt, waardoor wij je kunnen garanderen dat deze dieren een enorm fijn leven hebben. Is dit nu precies hetgeen waar jij waarde aan hecht én ben je op zoek naar echt kwaliteitsvlees? Dan spreekt het voor zich dat de lappen uit ons assortiment uitkomst zullen bieden.
Wat zijn riblappen?
Riblappen worden gesneden, zoals je waarschijnlijk al zou verwachten, uit de ribben van een rund. Dit vlees staat erom bekend enorm mals en smaakvol te zijn en dit komt door de hoge mate van vetmarmering. Zoals we inmiddels allemaal wel weten draagt vet bij aan smaak en in tegenstelling tot bijvoorbeeld runder- of sukadelappen, is een riblap ‘the way to go’ indien je een enorm smaakvol vleesgerecht wilt serveren. Gebruik deze lappen voor het bereiden van traditioneel ‘draadjesvlees’ of serveer het in z’n geheel. Houdt in ieder geval wel rekening met een lange bereidingsduur.
De bereiding
Indien je aan de slag gaat met de bereiding van riblappen laat je het vlees voorafgaand aan de bereiding minimaal een uur op kamertemperatuur komen. Marineer het vlees aan beide kanten met peper en zout of kies voor een kruidenrub naar keuze voor extra smaak. Vervolgens verwarm je de pan naar een hoge temperatuur en schroei je de lappen aan beide kanten dicht. Dit zal ervoor zorgen dat een knapperig randje ontstaat. Gaar het rundvlees vervolgens op een lagere temperatuur tot het vlees de voor jou gewenste gaarheid heeft bereikt. Laat de riblappen tot slot rusten in aluminiumfolie en vervolgens is het enkel en alleen nog een kwestie van opdienen.
Plaats je bestelling
Het plaatsen van een bestelling binnen onze webwinkel is bijzonder eenvoudig. Plaats de riblappen in je winkelwagen en reken vervolgens af. Wij ontvangen je bestelling direct en zorgen ervoor dat jij jouw vlees zo spoedig als mogelijk in huis zal ontvangen. Voor de verzending van jouw bestelling maken we gebruik van een speciaal ontwikkelde EcoCoolBox. Deze verpakking zorgt ervoor dat jouw vlees vers en bevroren geleverd wordt.
Neem contact op met onze klantenservice
Mocht je kampen met vragen of gewoonweg behoefte hebben aan meer informatie kan je contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan telefonisch door te bellen naar +31 70 201 70 34 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Wij beantwoorden je vragen uiteraard met veel zorgvuldigheid en kunnen je advies op maat bieden. Hierdoor blijft er niets meer aan de verbeelding over en kan je binnen no-time genieten van onze overheerlijke riblappen.