Rundersukade
Fan van rundersukade? Dan zal je zonder twijfel gelukkig van het beschikbare assortiment hier in de webwinkel van slager LeJean. Binnen ons assortiment is het namelijk mogelijk om dit rundvlees in verschillende soorten en maten aan te schaffen, waardoor je vervolgens zelf aan de slag kunt met bijvoorbeeld het maken van stoofvlees. Wij raden het dan ook altijd aan om dit vlees op een langzame en langdurige wijze te garen. Mocht je nu meer willen weten is het mogelijk om verder te lezen of om contact met onze klantenservice op te nemen.
Onze rundersukade
Bij LeJean kan je terecht voor de aanschaf van hoogwaardig vlees, maar wat bedoelen we hier nu precies mee? Zoals we allemaal wel weten is het tegenwoordig op iedere hoek van de straat bijna wel vlees te verkrijgen. Toch verschilt het vlees dat je in je lokale supermarkt of slager tegenkomt aanzienlijk van het vlees dat wij hier binnen onze webwinkel aanbieden. Dit komt doordat wij de boerderijen waarvan ons vlees afkomstig op een zorgvuldige wijze selecteren. Zo komt onze sukadelappen uit Australië en om precies te zijn van Black Angus runderen. Dit zijn runderen die leven op de boerderijen van Thomas Foods en hier minimaal 100 dagen met graan gevoerd worden. Dit zorgt ervoor dat het vlees dooraderd is met vet, waardoor je een unieke smaaksensatie zal ervaren. Daarnaast leiden de runderen een vrijwel stressloos bestaan en uiteraard wordt er op onze boerderijen naar gestreefd om de dieren op de meest humane wijze te slachten.
De smaak en textuur van rundersukade
Zoals we hierboven al even kort aanhaalden worden onze runderen gevoerd met graan. Deze voeding zorgt ervoor dat onze rundersukade volledig is dooraderd met vet. Zoals je waarschijnlijk wel weet zorgt vet voor meer smaak en dit is dan ook precies hetgeen wat je kunt verwachten van het vlees van LeJean.
Aan de slag met de bereiding
Rundersukade wordt voornamelijk gebruikt voor het bereiden van stoofvlees, maar aangezien onze sukade van de hoogst mogelijke kwaliteit is het tevens mogelijk om dit vlees in z’n geheel als een biefstuk te bereiden. Indien je echter aan de slag gaat met het bereiden van stoofvlees dien je rekening te houden met een lange bereidingstijd. Je wilt namelijk het vlees door en door garen totdat het werkelijk uit elkaar valt. Daarnaast zal de aanwezige vetrand tijdens de bereiding oplossen in het vlees, waardoor er een unieke smaak zal ontstaan. Tot slot kan je rundersukade serveren met ingrediënten naar wens. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke portie groenten of aardappels. De keuze is aan jou.
Waarom kiezen voor LeJean VleesAtelier?
LeJean VleesAtelier onderscheidt zich van andere (online) slagers doordat wij nauw contact onderhouden met de boerderijen waarvan ons vlees afkomstig is. Zo hebben we de leefomstandigheden van onze dieren eigenhandig gecontroleerd, waardoor wij onze klanten kunnen verzekeren dat onze dieren leven onder de meest gunstige omstandigheden. Mochten we constateren dat het leefomstandigheden niet voldoen aan onze hoge eisen dan zullen we het vlees van de desbetreffende boerderij dan ook niet in ons assortiment opnemen. Tevens doen wij er alles aan om onze prijzen zo gunstig mogelijk te houden en zorgen we ervoor dat jouw rundersukade snel, vers en bevroren geleverd wordt. Door onze snelle levertijden kan je meestal dezelfde dag al aan de slag met het bereiden van een overheerlijk gerecht.
Vragen en/of opmerkingen?
Heb je vragen of opmerkingen met betrekking tot de rundersukade uit ons assortiment? Twijfel dan zeker niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag telefonisch of via e-mail verder en kunnen je voorzien van advies op maat. Bel naar +31 70 201 70 34 of stuur een e-mail naar [email protected]. In ieder geval mag het duidelijk zijn, jouw rundersukade bestel je bij de webwinkel van LeJean VleesAtelier.