Soepvlees
Ben jij op zoek naar soepvlees dat afkomstig is van graangevoerde runderen? Dan kunnen wij je vertellen dat je een uitstekende keuze maakt, aangezien dit vlees zich zonder twijfel onderscheidt door de unieke kenmerken. Zo wordt onze runderpoulet vers gesneden en vervolgens direct ingevroren in verpakkingen van 500 gram. Dit betekent dat je in principe altijd een handige voorraad in de vriezer kunt hebben, waardoor je op ieder moment aan de slag kunt met het bereiden van een overheerlijke soep.
Soepvlees van LeJean VleesAtelier
Doordat wij enkel en alleen soepvlees aanbieden dat afkomstig van Black Angus runderen ben je verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze runderen leven namelijk op de uitgestrekte weilanden in Australië. Hier leven de runderen onder natuurlijke omstandigheden en hebben ze meer dan genoeg ruimte om rond te grazen. Daarnaast worden ze enkel en alleen gevoerd met graan en wordt er geen gebruikgemaakt van antibiotica of andere stimulerende middelen. Je kan er dus van uitgaan dat jouw soep enkel natuurlijke ingrediënten bevat en juist dit is iets wat veel mensen tegenwoordig enorm belangrijk vinden.
Waar bestaat soepvlees uit?
Soepvlees wordt dus voornamelijk gebruik voor het maken van soepen. Toch brengt deze naam nog enige onduidelijkheid met zich mee. Vandaar dat wij je ook dan ook graag meer vertellen over wat dit vlees nu precies is. In principe is het een verzamelnaam voor al het vlees dat uit de buik van een rund wordt gesneden. Dit vlees wordt vervolgens met elkaar vermengd, waardoor je uiteindelijk een smaakvolle mix van rundvlees krijgt waarmee je een heerlijke soep kunt maken.
Aan de slag
Het fijne aan soepvlees is dat je hiermee op een relatief eenvoudige wijze een heerlijk soep kunt maken. Leg het vlees in zo’n 2 liter water en laat dit ongeveer voor een uurtje sudderen. Eventueel is het natuurlijk mogelijk om extra groenten of kruiden aan de soep toe te voegen en hier ben je dan ook volledig vrij in. Ook zonder extra ingrediënten zal je echter verbaasd zijn van de smaak van de soep. Heb je na de bereiding nog vlees over? Dan kan je dit zonder problemen invriezen en bewaren voor de volgende soep.
Bestellen bij LeJean VleesAtelier
Wanneer jij graag een heerlijke bouillon of soep wilt klaarmaken vindt je binnen onze webwinkel in principe alles wat je hiervoor nodig hebt. Daarnaast is het enorm eenvoudig om de producten te bestellen en ben je altijd verzekerd van een snelle levering. Plaats het soepvlees in je winkelwagen en vul vervolgens alle benodigde gegevens in. Tot slot reken je af. Zodra jij de bestelling hebt afgerond gaan wij direct aan de slag om ervoor te zorgen dat jij het vlees zo snel mogelijk in huis hebt. Uiteraard houden wij tijdens het leveren van de bestelling zorgvuldig rekening met de hygiënevoorschriften en leveren wij het vlees altijd bevroren. Dit betekent dat je het soepvlees altijd vers in huis zal ontvangen. Bestellingen die op een dinsdag, donderdag of vrijdag voor 10:00 worden geplaatst zullen dezelfde avond tussen 17:00 en 22:00 geleverd worden. Bestellingen die na 10:00 bij ons binnenkomen worden doorgaans de volgende werkdag afgeleverd. Tot slot is het eventueel ook mogelijk om jouw vlees af te halen bij onze winkel in Stompwijk. Wanneer dit hetgeen is wat je wenst kan je dit aangeven tijdens het bestelproces.
Klantenservice
Het is natuurlijk niet meer dan logisch dat wij bij online slagerij LeJean beschikken over een uitstekende klantenservice die in staat is om al je vragen over soepvlees te beantwoorden. Twijfel in het geval van vragen dan ook zeker niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door te bellen naar +31 70 201 70 34 of door een e-mail met je vraag door te sturen naar [email protected]. In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat wij zo spoedig als mogelijk bij je terugkomen met een duidelijk antwoord op je vragen over het soepvlees uit ons assortiment.