Wagyu steak
Beter dan een Wagyu steak wordt het bijna niet. Dit wereldberoemde vlees dat behoort tot één van de meest exclusieve biefstukken die verkrijgbaar zijn behoort tot de absolutie favoriet van menig vleesliefhebber. Helaas is dit vlees niet overal verkrijgbaar en dit is natuurlijk enorm zonde wanneer je je beseft dat hierdoor een grote groep mensen de unieke smaaksensatie van Wagyu niet snel ervaren. Gelukkig is het nu via de webwinkel van slager LeJean VleesAtelier mogelijk om dit overheerlijke rundvlees snel en eenvoudig te bestellen. Hierdoor kan je vervolgens binnen no-time aan de slag met de bereiding en kennis maken met dit vlees.
De oorsprong van een Wagyu steak
De beste restaurants over gehele wereld doen keer op keer opnieuw hun best om Wagyu op hun menu te krijgen. Dit moet ook wel, aangezien dit vlees door haar exclusiviteit enorm populair is geworden. Daarnaast beschikt dit vlees simpelweg over enkele eigenschappen waar je niet op kunt rekenen van vlees dat afkomstig is van andere runderrassen. Zo staat het vlees erom bekend te zijn enorm sappig en mals te zijn. Velen zijn dan ook verbaasd van het feit dat het lijkt alsof het vlees direct wegsmelt in je mond. Daarnaast is ons Australisch Wagyu rundvlees voorzien van een prachtige vetmarmering. Hierdoor ben je verzekerd van een smaak die absoluut niet vergeleken kan worden met ander vlees. Dit zijn met name onverzadigde vetten en tevens is het vlees rijk aan omega 3 en 6, waardoor je ook nog eens een gezonde keuze maakt. Genoeg gelezen? Wacht dan niet langer en bestel jouw smaakvolle Wagyu steak vandaag nog via onze webwinkel.
De bereiding van een Wagyu steak
Wij raden het ten zeerste aan om niet te gemakkelijk te denken over de bereiding van Wagyu steak. Doordat dit vlees namelijk enerzijds bijzonder kostbaar is, maar daarnaast ook nog eens exclusief is zal het natuurlijk enorm zonde zijn wanneer je niet het maximale haalt uit de steak. De bereiding an sich heeft niet bijzonder veel voeten in de aarde, maar het is wel belangrijk dat je goede voorbereiding treft. Zorg er dan ook altijd voor dat je het vlees voorafgaand aan de bereiding op kamertemperatuur laat komen. Dep de Wagyu hierna kortstondig droog met een doek en bereidt het vlees in de pan of op de barbecue. Wij raden het aan om een kerntemperatuur van 53 graden Celsius te hanteren. Dit zal ervoor zorgen dat het vlees medium-rare is en dit is naar ons inziens precies hoe je een Wagyu steak wilt nuttigen.
Bestellen via onze webwinkel
Het bestellen van jouw vlees kan snel en eenvoudig via de webwinkel van LeJean VleesAtelier. Zodra je het vlees dat je wenst te bestellen in je winkelwagen hebt geplaatst vul je alle benodigde gegevens in en reken je tenslotte af via een betaalmethode naar keuze. Uiteraard is het altijd mogelijk om af te rekenen via je eigen vertrouwde bankomgeving. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag om ervoor te zorgen dat jij je Wagyu steak zo snel als mogelijk in huis zal ontvangen. Voor het verzenden van jouw bestellingen maken we gebruik van een speciaal ontwikkelde EcoCoolBox. Deze box zorgt ervoor dat het vlees altijd vers en bevroren wordt afgeleverd.
Stel je vragen aan onze medewerkers
Het bestellen van een Wagyu steak doe je natuurlijk niet elke dag en wij begrijpen dan ook als geen ander dat je mogelijk behoefte hebt aan meer informatie. Wanneer dit het geval is willen wij benadrukken dat je niet moet twijfelen om contact met ons op te nemne. Wij voorzien je namelijk graag van alle informatie die je nodig hebt, zodat jij vervolgens in staat bent om een weloverwogen beslissing te maken. Telefonisch contact opnemen met onze medewerkers kan door te bellen naar +31 70 201 70 34. Hiernaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected] voor meer informatie over een Wagyu steak uit onze webwinkel.