Over de varkenshaas
De varkenshaas is het voorste stuk van de varkenshaas uit de ham. De varkenshaas is de malste spier van het varken, het bevat weinig vet en veel eiwitten. Hij bevindt zich in de rug van het varken, de kop van de varkenshaas wordt kophaas genoemd en deze wordt verwijderd van de varkenshaas. De varkenshaas is zonder vlies dus hij is meteen klaar om te eten en perfect voor al je favoriete recepten
Algemene bereidingstips
1. Ontdooi de varkenshaas in de koelkast gedurende 24 uur, breng het vlees 15 minuten voor het bereiden op kamertemperatuur.
2. Haal het vlees uit de verpakking en dep deze droog met keukenpapier.
3. Verwarm de oven voor op 200 °C /hete lucht 180 °C.
4. Plaats de varkenshaas in een braadslee, bekleed met bakpapier.
5. Besprenkel het vlees met olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
6. Doe de varkenshaas 35 tot 45 minuten in een voorverwarmde oven.
7. Laat het vlees nog 5 minuten rusten.
Deze varkenshaas is:
- Sappig en zacht varkensvlees
- klaar voor gebruik in de keuken
- Zonder vlies
- Vacuümverpakt
Varkenshaas koop je bij online slager LeJean
Bestel eenvoudig jouw favoriete stukken vlees online. Bij besteding van €65,- is de verzending helemaal gratis. In de meeste gevallen leveren we dezelfde dag, wel zo handig! Heb je een vraag en/of opmerking over één van onze producten? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar +31(0)702017034.
- Merk: LeJean
- Artikelnummer: 2010120
- Herkomst: Nederland
- Houdbaarheid: 6 Maanden na ontvangst
- Leveringsconditie: Diepvries / Quickfrozen
- Kiloprijs: € 17.99
- Samenstelling: 100% Varkensvlees