Varkensvlees
Ben jij op zoek naar varkensvlees van hoge kwaliteit? Dan mag het duidelijk zijn dat je bij slager LeJean VleesAtelier aan het juiste adres bent. Het vlees van varkens uit ons assortiment is namelijk van enorm hoge kwaliteit en daarnaast leven de varkens waarvan ons vlees afkomstig is in de meest natuurlijke omstandigheden. Wij geloven er namelijk in dat het vlees enkel en alleen op deze manier vol van smaak zal zitten. Op het moment dat varkens namelijk in slechte leefomstandigheden leven bestaat hun leven voor een groot gedeelte uit stress. Deze stress heeft dan ook zonder twijfel een invloed op de lichamelijke conditie van de varkens, waardoor het vlees minder lekker zal smaken. Gelukkig hoef je je hier bij het vlees uit ons assortiment geen enkele zorgen over te maken.
Verschillende mogelijkheden
De populariteit van varkensvlees is grotendeels te danken aan de vele verschillende mogelijkheden die het bereiden van dit vlees met zich meebrengt. Wanneer je een blik op ons assortiment hebt geworpen zal je dan ook direct zien dat wij enorm veel verschillende varianten van dit vlees aanbieden. Zo kan je bijvoorbeeld bij ons terecht voor de aanschaf van spareribs, procureur, buikspek, braadworst, rib roast, varkensnekken, varkenspoten, varkensschouders, varkensracks, varkensbuik en nog veel meer. Hierdoor ben je dan ook zonder twijfel in staat om een grote diversiteit aan gerechten te bereiden. Wij raden het dan ook zeker om lekker creatief in de keuken aan de slag te gaan en waarschijnlijk zal je zelf versteld staan van de gerechten die je op tafel zal zetten. Wel is het natuurlijk van belang dat je het varkensvlees op de juiste manier weet te bereiden en hier geven we je dan ook graag meer informatie over. Naast varkensvlees leveren we ook halal vlees en lamsvlees.
Varkensvlees bereiden
Het bereiden van varkensvlees kan op allerlei verschillende manieren. Iedere bereidingswijze heeft een andere invloed op de smaak van het vlees. Vandaar dat wij je ook zeker aanraden om iedere bereidingswijze uit te proberen, zodat je zelf kan ontdekken welke manier van bereiden het beste bij je past en in jouw ogen zorgt voor het meest smaakvolle resultaat. In ieder geval is het mogelijk om dit vlees te stoven, bakken, grillen of zelfs te roerbakken. Zorg er wel altijd voor dat je meer dan genoeg tijd hebt om het vlees te bereiden, aangezien dit de smaak ten goede zal komen. Over het algemeen is het niet aan te raden om varkensvlees rauw te eten. Dit komt doordat dit vlees bacteriën en/of parasieten kan bevatten. Wanneer je echter één groot stuk vlees gaat bakken, zoals bijvoorbeeld bij een varkenshaasje, is het eventueel mogelijk om deze rosé te eten. Indien je het vlees gaat snijden of gaat verwerken in andere producten is het echter wel belangrijk om dit vlees goed door te bakken. Dit komt omdat de meeste bacteriën zich aan de buitenkant van het vlees bevinden. Zodra je de binnenkant dan ook met de buitenkant van het varkensvlees gaat vermengen is het dus mogelijk dat de bacteriën van de buitenkant in het vlees terechtkomen. Hier zit je absoluut niet op te wachten en voorkom dit dan ook altijd.
Meer weten?
Heb je vragen over het varkensvlees uit ons assortiment of wil je gewoonweg meer weten over LeJean? Twijfel dan geen seconde om contact met ons op te nemen. Dit kan op verschillende manieren. Ten eerste is het mogelijk om te bellen naar (0)70 201 7034. Hiernaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. Wil je ons liever op een andere manier contacteren? Maak dan gebruik van het contactformulier óf van de chatfunctie op onze website. In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat wij in staat zijn om al je vragen over het varkensvlees uit ons assortiment of andere vragen te beantwoorden.