Filters Filters

Kwarteleieren

Verse kwarteleitjes zijn niet alleen een genot voor je smaakpapillen, maar ook nog eens gezond. Hoewel kwarteleieren iets kleiner zijn dan gewone eieren, leveren ze 3 tot 4 keer meer energie dan kippe...
4,25

Parelhoen

Een parel onder het gevogelte. De parelhoen heeft een lichte wildsmaak en is mager vlees. Dit mooie stukje wild is een scharrel parelhoen....
18,09

Barbarie eend heel

Het vlees van de Barbarie eend is bijzonder vetarm in vergelijking met andere eendsoorten. Heerlijk zacht en sappig. Panklaar....
26,99

Hazenpeper kant-en-klaar

Te druk of geen zin om te koken? Ga voor gemak met deze kant-en-klare hazenpeper! Even opwarmen en geniet van een authentiek recept met mooie stukken hazenschouder en hazenbout....
16,49

Struisvogel fan filet

Ontdek het heerlijke en gezonde struisvogelvlees. Afkomstig van duurzaam gekweekte struisvogels, gevoed met natuurlijk voedsel zonder toevoeging van groeihormonen of antibiotica....
139,45

Hazenrug

Hele hazenrug zonder vlies. Zacht vlees met een prachtige wildsmaak. Onze hazenrug komt uit Argentinië en heeft een pure wildsmaak....
16,89
LeJean Wildzwijn stoofvlees
-15%

Wildzwijn stoofvlees

Heerlijke, handgesneden wildzwijn stoofvlees. Bijzonder sappig met een intense wildsmaak....
13,49 11,47

Hazenbout

Let op: dit betreft een enkele bout zonder rugstuk en bevat geen vlies. Fijn van structuur, mals en uitzonderlijk van smaak....
7,05

Reefilet

Reefilet is fijn van structuur, uiterst mals en smaakvol stukje wild. De filet is het zachtste gedeelte van de ree....
107,99

Fazantenfilet

De fazant heeft een fijne, kruidige en aromatische smaak. Heerlijk in combinatie met bijvoorbeeld appel of sinaasappel. Eén verpakking bevat 2 stuks fazantfilets....
6,89

Wild trio

Fan van wild vlees? Ga voor deze wild trio en geniet van drie soorten culinair wild bij elkaar. Het wild trio bestaat uit 60 gram hertenbiefstuk, 60 gram hazenfilet en 60 gram wildzwijnfilet....
8,25

Wilde eendenborstfilet (met vel)

Wilde eendenborstfilet heeft een heel andere smaak dan gekweekte eend. Een ware delicatesse!...
16,19

Gevulde Kalkoen

Een kant en klare gevulde kalkoen van ca 3400 gram, alleen nog garen volgens de bijgeleverde instructies en je bent klaar voor het kerstpronkstuk! Deze kalkoen is geschikt voor 6-8 personen....
73,99

Wilde Duivenfilet

Wilde duivenfilet met vel is een ware delicatesse! Het vlees is donker van kleur, uitermate mals met een uitgesproken smaak....
11,99

Kalkoen rollade gevuld

Een kant en klare rollade van sappig kalkoendijvlees gevuld met kipgehakt. Eenvoudige bereiding volgens bijgevoegde instructie en smullen maar! Deze rollade is geschikt voor 5 personen....
23,49

Hertenfilet gevliesd

Hertenfilet is gesneden van de hertenzadel. Dit is één van de beste delen van het hert. Dit heerlijk malse en magere vlees is perfect voor een etentje of een speciale gelegenheid. De hertenfilet is...
40,95

Hazenboutvlees | Hazenboutpoulet

Fijn van structuur, mals en uitzonderlijk van smaak. Zeer geschikt voor een hazenstoof of hazenpeper....
11,89

Wilde duif

Wilde duif, een ware delicatesse! Wild heeft een heerlijke smaak doordat de dieren vrij geleefd hebben en alles eten wat de natuur brengt....
7,99

Hertenrack

Nieuw-Zeelands hertenrack een waar feest om deze in zijn geheel te bereiden. Een hele hertenrack bestaat altijd uit 10 ribben....
85,55

Tamme Ganzenfilet met vel

Het meest malse deel van de gans is de ganzenborst. De ganzenborst is voorzien van een mooie dik vel die de borst beschermd tegen uitdroging tijdens bereiding. De Tamme ganzenfilet weegt circa 350 gra...
12,59

Hertensukade

Deze hertensukade is zo zacht dat het bijna uit elkaar valt. Deze malse hertensukade is afkomstig van wilde herten en heeft het kenmerkende zeen dat bijdraagt aan de sublieme smaak....
18,59

Gekonfijte eendenmaag

De naam eendenmagen klinkt spannender dan het is. Deze gekonfijte eendenmagen zijn vooral het spiergedeelte, niet de maag zelf. Gegaard in eigen vet....
12,49

Reebout

Reebout heeft een mooi donkere kleur vlees, een prachtige wildsmaak. Deze hele bout is fantastisch om in zijn geheel te bereiden (low & slow) en aan 1 stuk aan tafel te serveren....
44,95
LeJean Struisvogel filet
Nieuw

Struisvogel filet

Het meest malse deel van de struisvogel. De (tenderloin) filet is extreem mals, heeft extreem weinig vet en een volle rijke smaak. Lekker én voedzaam....
40,45
Pagina 2 van 3